Wedstrijdverslagen

Pallas/WW&F A1 boekt zege in Wijckel

Pallas/WW&F A1 - Korfbal

Zaterdag 14 september speelde Pallas A1 uit tegen DTG A1 in Wijckel.
De wedstrijd begon en vrij snel onderschepte onze verdediging de bal. Helaas vielen er in de eerste aantal aanvallen van Pallas nog geen doelpunten, met dank aan de scherpe verdediging was dit nog niet een zeer groot probleem.
Met bemoedigende woorden van coach Martijn lukte het toch na een aantal minuten het eerste doelpunt te maken, met een mooie 2de kans van Elise was de stand 0-1 voor Pallas. Snel daarna kwam er nog een doelpunt van Elise die de stand naar 0-2 bracht. In de laatste paar minuten van de eerste helft scoorden zowel Luca als Lyan waardoor de rust stand 0-4 werd.

Vrijwel gelijk na het begin van de tweede helft scoorde Hannah de 0-5, gevolgd door Elise met de 0-6. Door de geweldige verdediging en rebound skills van Pallas lukte het heel lang om de score van DTG op 0 te houden. Na de mooie 0-7 van Lyan scoorde DTG dan hun eerste doelpunt waardoor de stand 1-7 was. Vlak hierna scoorde Elise de 1-8 snel gevolgd door de 2-8 en de 3-8 van DTG.
In de laatste paar minuten lukte het Pallas nog om de score op 3-9 te zetten met een prachtig schot van Lyan.

Over het algemeen was dit dan ook een goed begin van het seizoen voor Pallas A1.

Donderdag 19 september speelt de A1 om 19:30 een bekerwedstrijd thuis tegen ZKC’19 A1