Loading...

Sports-connnect

Het eenmansbedrijf Sports-connect, opgericht door Jorrit Ellens, is sinds 2013 actief in Leeuwarden. Sports-connect biedt verschillende diensten aan die doormiddel van samenwerking met sportverenigingen gerealiseerd kunnen worden. Zo worden er clinics gegeven op basisscholen, teambuilding dagen georganiseerd en kan Sports-connect worden ingezet als personal trainer.

De Realisator

De Realisator wil zijn klanten helpen betere reclame- en communicatiemiddelen te realiseren. Hierdoor kunnen ze mooier, beter, herkenbaarder en met meer overtuiging hun klanten benaderen. Veel bedrijven beseffen niet goed wat goede communicatie voor hun bedrijf kan betekenen. De Realisator kan hen helpen de juiste keuzes te maken en adviseren welke partner het beste bij hun communicatievraag past.

Muta Sport

Vakmanschap & Specialisme zijn de kenmerken van Muta Sport die zijn opgedaan uit onze ervaringen in de Teamsport van meer dan 15 jaar.
We hebben een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers zijn we elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners.

Uitgelicht: