Loading...

Onze sponsoren

Hier ziet u een overzicht van onze sponsoren.

Meer informatie?
Neem contact op met sponsorcommissie@lkvpallas08.nl

 

The Bagstore

Het Grootste Aanbod in Tassen. Bekijk onze Collectie en Bestel Eenvoudig bij The Bag Store
The Bagstore is jouw favoriete plek voor de mooiste tassen online – van hippe rugzakken tot mooie leren laptoptassen. Voor zowel heren als dames.

Monnq.com

Bij Monnq.com geloven we in de kracht van jezelf zijn en jezelf laten zien. Ons merk biedt producten van hoge kwaliteit die jouw persoonlijke stijl benadrukken.
Wij geloven in de schoonheid van diversiteit en individualiteit. Monnq staat voor mooie producten, accessoires en kleding die gemaakt zijn voor iedereen.

Sportbh.nl

Voor iemand die graag in beweging is, sport en en actieve lifestyle heeft, is een Sport bh een absolute Must-Have. Een Sport bh geeft de nodige Steun en Vorm die je nodig hebt als je in beweging bent.
Bij Sportbh.nl vind je een ruim assortiment aan trendy lingerie, voedingsbh’s, postoperatieve bh’s, prothese bh’s, zwangerschapsbh’s en sport bh’s voor iedereen.

Sports-connnect

Het eenmansbedrijf Sports-connect, opgericht door Jorrit Ellens, is sinds 2013 actief in Leeuwarden. Sports-connect biedt verschillende diensten aan die doormiddel van samenwerking met sportverenigingen gerealiseerd kunnen worden. Zo worden er clinics gegeven op basisscholen, teambuilding dagen georganiseerd en kan Sports-connect worden ingezet als personal trainer.

TOTT

Keuken cafe Tott is een klein gezellig, gezellig horecabedrijf, gelegen in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. De specialiteit is ons huisgemaakte, op houtskool gemaakte saté en biedt ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegatariers zijn bij ons aan het juiste adres!

De Realisator

De Realisator wil zijn klanten helpen betere reclame- en communicatiemiddelen te realiseren. Hierdoor kunnen ze mooier, beter, herkenbaarder en met meer overtuiging hun klanten benaderen. Veel bedrijven beseffen niet goed wat goede communicatie voor hun bedrijf kan betekenen. De Realisator kan hen helpen de juiste keuzes te maken en adviseren welke partner het beste bij hun communicatievraag past.

Antea Group

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met ruim 3.100 medewerkers zijn wij wereldwijd actief. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor bieden wij effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van onze opdrachtgevers. We hebben vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Via de Inogen-alliantie van milieuadviesbureaus is het bereik van Antea Group zo goed als wereldwijd.

Slagerij Velstra

Slagerij Velstra staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Wij hebben lekker veel keuze voor heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt.

Voor elk moment vindt u bij Slagerij Velstra het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker. Op onze website vindt u alle lekkere mogelijkheden die wij in huis hebben. In onze winkels kunt u tevens terecht voor de juiste adviezen en tips voor het bereiden van onze ambachtelijke producten, want onze medewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in lekker.

Bakker van der Kloet

NIET ZOMAAR EEN BAKKER
Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Muta Sport

Vakmanschap & Specialisme zijn de kenmerken van Muta Sport die zijn opgedaan uit onze ervaringen in de Teamsport van meer dan 15 jaar.
We hebben een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers zijn we elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners.

Korfbaltotaal.nl

Bestel jouw favoriete korfbalspullen vandaag voor 22:00u, en ontvang ze morgen in huis. De meest uitgebreide korfbalshop van Nederland.
Bestel bij Korfbaltotaal.nl. Alles voor de sport. Alles voor het team!

Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst

De Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst heeft als hoofdtaak het bestrijden van ongedierte, waaronder wespen, ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, houtworm, vliegen, zwam, zilvervisjes, spinnen

Uitblinkers in kwaliteit en persoonlijke service
Noord Nederlandse Bestrijdingsdienst is als partner van ongediertebestrijden.com geselecteerd op basis van servicegerichtheid en vakkennis. Wij nemen klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zakendoen. Voor uitvoering maken we altijd duidelijke afspraken, zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten!

Uitgelicht: