Loading...

Sports-connnect

Het eenmansbedrijf Sports-connect, opgericht door Jorrit Ellens, is sinds 2013 actief in Leeuwarden. Sports-connect biedt verschillende diensten aan die doormiddel van samenwerking met sportverenigingen gerealiseerd kunnen worden. Zo worden er clinics gegeven op basisscholen, teambuilding dagen georganiseerd en kan Sports-connect worden ingezet als personal trainer.

TOTT

Keuken cafe Tott is een klein gezellig, gezellig horecabedrijf, gelegen in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. De specialiteit is ons huisgemaakte, op houtskool gemaakte saté en biedt ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegatariers zijn bij ons aan het juiste adres!

Antea Group

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met ruim 3.100 medewerkers zijn wij wereldwijd actief. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor bieden wij effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van onze opdrachtgevers. We hebben vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Via de Inogen-alliantie van milieuadviesbureaus is het bereik van Antea Group zo goed als wereldwijd.

Bootzeil

Maatwerk doeken voor iedereen, waar ook ter wereld
Bootzeil is leverancier van dekzeilen voor boten – tuinhoezen – industrie hoezen – zonnedoeken – BBQ hoezen – maat kussens.

Grand Café Z

Grand Café Z is gevestigd in het oude waterleiding gebouw en is een gemeentelijk monument aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden.
Het wordt nu het ‘Z-gebouw’ genoemd. Het beeldbepalende gebouw met de klok werd gebouwd in 1964.

Grand Café Z is een fijne werkplek met goede horeca. Bij ons komen werk en plezier samen. Een huiselijke woonkamer sfeer die volledig is ingericht om te werken, te vergaderen of een congres te organiseren. Iedereen is welkom om uitgebreid te lunchen en dineren en waar je terecht kunt voor de top 6 koffie van Nederland gemaakt door onze huisbarista Freddie Alves.

De grote raampartijen – uitkijkend over het Wilhelminaplein – aan de voorkant geven een mooie lichtinval en kunnen met mooi weer geopend worden.

Spin-Off

Spin-Off Nederland is hèt adres voor stickers, autobelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken, textiel, bedrukken en borduren. Spin-Off Nederland is gevestigd aan de Ceresweg 23 in Leeuwarden. De mogelijkheden bij Spin-Off Nederland zijn eindeloos.

Slagerij Velstra

Slagerij Velstra staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Wij hebben lekker veel keuze voor heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt.

Voor elk moment vindt u bij Slagerij Velstra het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker. Op onze website vindt u alle lekkere mogelijkheden die wij in huis hebben. In onze winkels kunt u tevens terecht voor de juiste adviezen en tips voor het bereiden van onze ambachtelijke producten, want onze medewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in lekker.

Bakker van der Kloet

NIET ZOMAAR EEN BAKKER
Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

RvdM

RvdM Safety Service, voor al uwbrandwacht & ehbo diensten

De Realisator

De Realisator wil zijn klanten helpen betere reclame- en communicatiemiddelen te realiseren. Hierdoor kunnen ze mooier, beter, herkenbaarder en met meer overtuiging hun klanten benaderen. Veel bedrijven beseffen niet goed wat goede communicatie voor hun bedrijf kan betekenen. De Realisator kan hen helpen de juiste keuzes te maken en adviseren welke partner het beste bij hun communicatievraag past.

Gerben.frl

Mijn naam is Gerben Zijlstra, allround programmeur en gecertificeerd IT security engineer, met 15 jaar ervaring. Ik werk graag met u samen, om zo tot het resultaat te komen dat aansluit bij uw wensen en specificaties.

Muta Sport

Vakmanschap & Specialisme zijn de kenmerken van Muta Sport die zijn opgedaan uit onze ervaringen in de Teamsport van meer dan 15 jaar.
We hebben een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers zijn we elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners.

Uitgelicht: