Loading...

Veilige vereniging

Pallas ’08 wil een veilige vereniging zijn voor haar leden. Daarom zijn er vanuit het bestuur een aantal maatregelen opgesteld om te komen tot een veilige vereniging. Een daarvan is het aanstellen van een vertrouwenspersoon. Daarnaast vragen wij voor trainers en begeleiders (gratis) een verklaring omtrent gedrag aan. Voor trainers en begeleiders die dit vorig jaar al hebben aangevraagd en ontvangen geldt dat ze niets hoeven te doen. Nieuwe trainers en begeleiders (boven de 18 jaar) krijgen bericht van het bestuur om via de mail een aanvraag te starten.

Vertrouwenspersoon

Waar veel mensen bij elkaar komen, ontstaan wel eens problemen. Veel van die problemen zijn met een goed gesprek tussen de betrokkenen op te lossen. Problemen tussen spelers onderling, tussen spelers en hun coach horen op een sportieve manier met elkaar te worden uitgesproken. Soms zitten problemen of gevoelens dieper. Ook is het mogelijk dat je je zorgen maakt om iemand of een situatie. Als je het moeilijk vindt daarover te praten met familie, vrienden, teamgenoten, trainers of bestuursleden, dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon zal nooit over jou en jouw verzoek met anderen praten als je dat zelf niet wilt. Bij LKV Pallas moet jij je veilig kunnen voelen!

Meer weten over wat de vertrouwenspersoon voor jou en Pallas kan betekenen >>>

Hoe kom je in contact met de vertrouwenspersoon?

De vertrouwenspersoon binnen Pallas ’08 is mevrouw A. de Vries. Via onderstaand e-mailadres kun je contact met haar opnemen. Zij zal zo spoedig mogelijk reageren op je mail.

vertrouwenspersoon@lkvpallas08.nl

Van het bestuur
Overlijdensbericht Trijntje Deems-Schipper

Deze week kwam tot ons het droevige bericht dat Trijntje Deems-Schipper is overleden. Trijntje was al vele jaren lid van Lees meer >>>

Carla van der Zee
Coronaregels LKV Pallas’08

27-08-2020 Vanuit het bestuur: LKV Pallas volgt de regels van het RIVM en de GGD vanuit Leeuwarden. Mocht je het niet Lees meer >>>

Uitgelicht: