Loading...
Jeugdcommissie

Kangoeroe Klup

Iedere zaterdagochtend van 10 tot 11 uur is er Kangoeroe-klup bij LKV Pallas’08. De Kangoeroes zijn de jongste spelertjes van onze vereniging en maken spelenderwijs kennis met korfbal. Samen met leeftijdgenootjes worden er onder leiding van enthousiaste trainers allerlei spelletjes gedaan met bal, hoepel, pylon en natuurlijk ook de korf! Door samen te spelen en plezier te maken, zijn de kinderen niet alleen in beweging maar leren ze ook om met elkaar samen te werken. En na afloop is er een heerlijk glas ranja.

Is het slecht weer? Geen probleem, want in onze kantine kan er dan getekend of geknutseld worden. Zo wordt het altijd een leuk Kangoeroe uurtje.

De Kangoeroe-klup is er elke zaterdag van 10:00 – 11:00. In de periode tot aan de herfstvakantie en vanaf april zijn is de Kangoeroe-klup op ons kunstgrasveld op sportpark Nylân. In de periode van oktober t/m maart zijn we in de zaal actief.

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar en vind je het leuk om eens te komen meedoen bij de Kangoeroes, dan ben je van harte welkom!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat we allemaal nog meer doen bij LKV Pallas’08? Kijk dan even verder op deze site of stuur een mailtje naar info@lkvpallas08.nl. Bellen kan met Arnold Lamsma: 06-13647093 graag na 17:00 uur.

Locaties

Veld: LKV Pallas’08, Sportpark Nylân, Middelzeelaan 22, 8931 AK Leeuwarden.
Zaal: Gymzaal OBS de Vosseburcht. Coornhertstraat 8.

Deel dit bericht
Uitgelicht: