Loading...

Een keertje meetrainen?

Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen. Meld je dan aan op Info@lvkpallas08.nl voor vier keer gratis meetrainen. Vermeld hierbij je leeftijd en bij welke club en team je speelt of hebt gespeeld. Zo kunnen wij je bij het juiste team laten meetrainen.

Hoe wordt je lid?

In Leeuwarden kan je korfballen bij Leeuwarder korfbalvereniging Pallas ’08. Een vereniging voor iedereen. Proberen topkorfbal te spelen of gewoon vrijuit een balletje gooien, al jaren sportervaring of juist nu aan een sport beginnen, jong of oud, jongen of meisje. Het maakt niet uit, jij past bij Pallas!!

Informatie

Stuur een mailtje naar info@lkvpallas08.nl of bel Ilonka (secretaris, 06-10362627) voor meer informatie over Pallas ’08.

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.

Afmelden?

Wil je je afmelden? Houdt er dan rekening mee dat je afmelding voor 1 juni in het lopende seizoen binnen is. Anders betaal je het komend seizoen ook nog de contributie. Afmelden kan alleen schriftelijk of via e-mail (info@lkvpallas08.nl) met het secretariaat. Ben je hier niet mee eens? Dan is het mogelijk om bezwaar te maken bij het bestuur. Tussentijds opzeggen betekent dat je de rest van het lopende seizoen de contributie dient te betalen.

Contributie 2023/2024 – per maand

Senioren – € 29,77
Midweek – € 21,39
Junioren – € 20,67
Aspiranten – € 17,87
Pupillen – € 15,08
Kangoeroes – € 10,51
Recreanten – € 16,82
Overig lid – € 11,23
*Trainingsleden – € 7,56

Donateurs – vanaf € 25,- per seizoen
Club van 50 – € 50,- per seizoen

 

Bij aanmelding wordt eenmalig € 25,- voor de kleding naast de eerste maandelijkse contributie geïnd. De contributie wordt betaald door middel van het afgeven van een machtiging. Er wordt maandelijks geïncasseerd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

* Trainingsleden trainen bij ons en spelen bij hun eigen vereniging. Dit is met name bedoeld voor studenten die in het weekend bij hun eigen vereniging willen blijven spelen.

Uitgelicht: