Loading...

Hoe wordt je lid?

In Leeuwarden kan je korfballen bij Leeuwarder korfbalvereniging Pallas ’08. Een vereniging voor iedereen. Proberen topkorfbal te spelen of gewoon vrijuit een balletje gooien, al jaren sportervaring of juist nu aan een sport beginnen, jong of oud, jongen of meisje. Het maakt niet uit, jij past bij Pallas!!

Informatie

Stuur een mailtje naar info@lkvpallas08.nl of bel Ilonka (secretaris, 06-10362627) voor meer informatie over Pallas ’08.

Aanmeldingsformulier

Contributie 2022/2023 – per maand

Senioren – € 28,36
Midweek – € 20,38
Junioren – € 19,68
Aspiranten – € 17,02
Pupillen – € 14,36
Kangoeroes – € 19,01
Recreanten – € 16,02
Overig lid – € 10,69
*Trainingsleden – € 7,20

 

Alle tarieven inclusief de bijdrage voor het kledingfonds. Bij aanmelding wordt eenmalig € 25,- voor de kleding naast de eerste maandelijkse contributie geïnd. De contributie wordt betaald door middel van het afgeven van een machtiging. Er wordt maandelijks geïncasseerd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

* Trainingsleden trainen bij ons en spelen bij hun eigen vereniging. Dit is met name bedoeld voor studenten die in het weekend bij hun eigen vereniging willen blijven spelen.

Afmelden?

Wil je je afmelden? Houdt er dan rekening mee dat je afmelding voor 1 juni in het lopende seizoen binnen is. Anders betaal je het komend seizoen ook nog de contributie. Afmelden kan alleen schriftelijk of via e-mail (info@lkvpallas08.nl) met het secretariaat. Ben je hier niet mee eens? Dan is het mogelijk om bezwaar te maken bij het bestuur. Tussentijds opzeggen betekent dat je de rest van het lopende seizoen de contributie dient te betalen.

Uitgelicht: