Loading...
SponsorcommissieVan het bestuur

Thebagstore.nl nieuwe hoofdsponsor Pallas’08!

Afgelopen zaterdag vond de feestelijke presentatie van onze nieuwe hoofdsponsor en ons nieuwe tenue plaats. En wat zijn de shirts mooi geworden. Voorop prijkt thebagstore.nl en achterop sportbh.nl bij de senioren en monnq bij de jeugd. Stefan Veldman – hoofsponsor -was aanwezig en kreeg na afloop een mooi ingelijst shirt overhandigd van onze voorzitter. Met de komst van de sponsor krijgt ook de verenigingsnaam een extra toevoeging. Vanaf dit seizoen gaat we LKV Pallas’08/thebagstore/nl heten. Ook nieuw op ons tenue zijn de bedrijven korfbaltotaal.nl en Sports-connect. Dat laatste is natuurlijk geen onbekende voor ons. Onze huidige hoofdtrainer is eigenaar van Sports-connect en verzorgt clinics en bootcamps, maar treedt ook op als personal trainer. We zijn blij en trots dat we als club op deze manier een aantal enthousiaste ondernemers aan ons hebben weten te binden. We kijken uit naar een mooie samenwerking met veel sportieve prestaties!

Over de thebagstore.nl

Thebagstore.nl is een online winkel met tassen en accessoires van gerenommeerde merken. Op de website thebagstore.nl is een keur aan tassen en andere leuke zaken te vinden. Er is voor iedereen wel iets moois te vinden!

Over Monnq.com

Ben je op zoek naar sportieve kleding voor volwassenen en kinderen? Dan bij je bij Monnq.com aan het juiste adres. Op de website www.monnq.com zijn fraaie hoodies en andere kleding te vinden.

Over sportbh.nl

Misschien wel het meest onderschatte kledingstuk: de sport-bh. Een goede sport-bh is van essentieel belang en verhoogt het sport comfort. Op www.sportbh.nl is een uitgebreid assortiment van kwalitatief goede sport-bh’s te vinden. Bovendien zijn er ervaringen van gebruikers te vinden, waaronder binnen kort ook een aantal Pallas-dames! Check de website!

Over korfbaltotaal.nl

De website voor al jouw korfbalspullen. Heb je nieuwe schoenen of een mooi trainingsshirt nodig? Kijk dan op www.korfbaltotaal.nl

Over sports-connect

Van clinics op scholen en bootcamps tot personal training. Sport-connect biedt vele diensten die jouw verder kunnen helpen op het sportieve vlak. Kijk eens op de website www.sports-connect.nl voor alle activiteiten die eigenaar Jorrit Ellens kan verzorgen.

Deel dit bericht
Uitgelicht: