Pallas/WWF A2 tegen MN en W A1

Pallas/WWF A2 - MN en W A1 - Korfbal

Zaterdag 14 september nam de A2 van Pallas/WWF het op tegen de A1 van MN en W. Pallas had het tempo er al snel in en scoorde vrij snel de eerste 2 doelpunten. Dit was de eerste wedstrijd na een lange blessure voor Raphael en hij heeft laten merken dat hij er weer is, sterke aanvallen en 2 doelpunten. Ook Fardau had energie over en kreeg het voor elkaar om deze wedstrijd 4x te scoren! Ze gooide ‘in tegenstelling tot de selectie ‘ al haar strafworpen er in. Na de 1e helft eindigde Pallas met een voorsprong van 4-1.
In de tweede helft lieten ze deze voorsprong ook niet los en bleven ze voorstaan. De punten die minder gingen, werden in de 2e helft sterk opgepakt en ging ook al stukken beter. Ze kregen hier en daar een puntje tegen maar lieten zich niet gek maken en eindigden met 9-3.

Volgende week zaterdag speelt de A2 uit om 14:25 tegen NQL A1