Selectie begint competitie sterk

Pallas - WWC - Korfbal

Afgelopen weekend begon de selectie na een goede voorbereiding aan de najaarscompetitie. WWC was de tegenstander. Het eerste team mocht op een warme zaterdag het debuut maken in de 2e klasse. Het was een uitzonderlijk spannende wedstrijd waarin beide partijen met een gelijke stand de rust in gingen. In tweede helft bleven de ploegen gelijk opgaan en lang leek het te eindigen in een gelijkspel. Tot op het laatste moment de bevrijdende 20e doelpunt werd gescoord. Eindstand: 20 – 19

Het tweede team mocht twee dagen later aantreden met iets koelere omstandigheden. Het leek een gemakkelijke avond te worden omdat de ploeg al snel met 5 – 0 voorkwam. Echter kwam WWC terug in de wedstrijd. Het tweede wist zich aan het eind van de wedstrijd toch los te wringen en haalde een mooie zege binnen. Eindstand: 14 – 10