Loading...
Wedstrijdverslagen

Pallas ’08/thebagstore.nl promoveert naar de 1e klasse

Pallas - Korfbal - Kampioen

Het eerste van Pallas is erin geslaagd om te promoveren naar de 1e klasse van de veldcompetitie. Na de promotie van afgelopen voorjaar naar de 2e klasse wist de ploeg van Jorrit Ellens ook dit najaar het goud in handen te nemen. De promotie van Pallas was mede mogelijk door de verliespartij van It Fean bij WWC. Daarnaast speelde het eerste ook zeer dominant tegen Spannum waardoor het kampioenschap niet meer kon ontgaan. Eindstand: 12 – 21.

Het tweede van Pallas is geëindigd met 10 punten uit 6 wedstrijden, dit was helaas niet genoeg voor het kampioenschap in de reserve 3e klasse. De ploeg van Anne Fre mocht zaterdag twee keer aantreden tegen het derde van De Granaet. Bij de eerste wedstrijd moest nog 2 minuten worden ingehaald omdat de wedstrijd gestaakt was. De toenmalige tussenstand van 18 – 18 werd naar een 18 – 19 overwinning omgebogen. Daarna werd de “normale” wedstrijd gespeeld die op het programma stond, deze werd overtuigender gewonnen. Eindstand: 17 – 13.

Al met al was het een prachtig veldseizoen voor de selectie, waar we fantastische herinneringen aan overhouden. We zijn benieuwd wat de zaal ons brengt, het smaakt naar meer!

Deel dit bericht
Uitgelicht: