Loading...

ALLE LOTEN ZIJN VERKOCHT! Nieuwjaarsbingo 2 januari 2021

We zijn gewend dat we net als afgelopen jaren eind december samenkomen in de kantine, het glas heffen en elkaar een mooi, sportief nieuwjaar wensen, maar dit is uiteraard niet haalbaar met de nu geldende maatregelen. Om toch een leuke avond met elkaar te hebben (al is dat op afstand), hebben we de oudjaarsborrel omgetoverd in een nieuwjaarsbingo!

Deze bingo wordt op 2 januari 2021 vanaf 19.30 uur online georganiseerd. Je kan dus met het hele gezin de nummers wegstrepen en strijden voor prachtige prijzen. Wat die prijzen zijn, dat verklappen we nog niet, maar dát er mooie prijzen zijn, dat is een ding dat zeker is.

Als je mee wil doen krijg je een set met 5 bingokaarten thuisbezorgd. Wil je met het hele gezin meedoen en allemaal kans maken op een prijs, dan is er ook de mogelijkheid om meerdere setjes te bestellen. Dit kan je ook aangeven in het opgaveformulier.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen, geef je dan op vóór 28 december via de onderstaande knop.

Van het bestuur
CORONA UPDATE 17-12-2020

17-12-2020 Corons-update Maandag 14 december hebben wij allen gekeken naar de persconferentie van min. Pres. Rutte. In overleg met JTC Lees meer >>>

Geen korfbal tot 31 maart

“Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen Lees meer >>>

Uitgelicht: