Loading...
Van het bestuur

Coronavirus update 8 Mei

Bericht namens het bestuur van LKV Pallas ‘08

Na de persconferentie van minister-president Rutte van woensdag 06-05-2020, waarin gesteld werd dat de senioren ook weer mogen sporten, is het bestuur in overleg met de TC om te kijken hoe wij de trainingen weer kunnen hervatten. 

Een belangrijke voorwaarde hierbij is het bericht van de gemeente, die moet aangeven of en hoe de sportaccommodaties verder opengesteld mogen worden. Hier moeten wij op wachten; vervolgens zullen wij de beslissingen en richtlijnen vanuit de KNKV omzetten naar onze eigen situatie. Wij houden daarbij de berichtgeving nauwlettend in de gaten!

Vooralsnog gaan wij uit van een spoedig bericht vanuit de gemeente en de bond en hopen wij zo snel als mogelijk met meer informatie te komen over wat de mogelijkheden zijn om de training te kunnen hervatten en hoe we dat kunnen gaan doen.

Wij hebben de TC gevraagd om in overleg te gaan met de trainers of ze training willen en kunnen geven en te inventariseren bij de senioren/midwekers/recreanten of ze bereid zijn om weer te gaan trainen in welke vorm dan ook!

Wat we al wel kunnen melden is dat we corona coördinatoren nodig hebben die tijdens de (jeugd)trainingen actief toezicht houden. We hebben per avond 3 tot 6 mensen nodig. Graag horen wij wie zich hier voor beschikbaar stelt. Aanmeldingen graag via alamsma@lkvpallas08.nl

Wij hopen zo snel als mogelijk meer duidelijkheid te geven.

Namens het bestuur,

Gerrit Tamminga, Arnold Lamsma, Ilonka Kooijenga, Ilse Tolk-Vlug, Marten Brands en Peter Visbeek


Bericht van 22 april >>>

Na de persconferentie van Minister-President Rutte waarbij gesteld werd dat de jeugd tot 12 jaar weer mag sporten is het bestuur in overleg met de JTC om te kijken hoe wij de trainingen weer kunnen hervatten. 

Een belangrijke voorwaarde hierbij is het bericht van de gemeente, die moet aangeven of en hoe de sportaccommodaties weer open mogen. Hier moeten wij op wachten; vervolgens zullen wij de beslissingen en richtlijnen vanuit de KNKV omzetten naar onze eigen situatie. Wij houden daarbij de berichtgeving nauwlettend in de gaten!

Vooralsnog gaan wij uit van een spoedig bericht vanuit de gemeente en de bond en hopen wij maandag a.s. een extra PallasPost te kunnen publiceren waarin wij vertellen wat de mogelijkheden zijn wat betreft de training.

Wij hebben de JTC gevraagd om in overleg te gaan met de trainers of ze training willen en kunnen geven en te inventariseren of de jeugd bereid is om weer te gaan trainen in welke vorm dan ook!

Wij hopen maandag via de extra PallasPost meer duidelijkheid te geven.

Namens het bestuur: Gerrit Tamminga, Arnold Lamsma, Ilonka Kooijenga, Ilse Tolk-Vlug, Marten Brands en Peter Visbeek


Bericht van 20 maart 2020 >>>

In navolging op de alle berichten rondom het Corona-Virus vinden wij het verstandig om de richtlijnen van het rivm te volgen!

Het is belangrijk om voor en na de wedstrijd het handenschudden te vermijden!! En voor en na de wedstrijd direct je handen te wassen.

Vooralsnog halen we er geen wedstrijden of trainingen uit. Wij kijken ook op de site van knkv en rivm.

Het bestuur van LKV Pallas’08

Deel dit bericht
Uitgelicht: