Loading...
Wedstrijdverslagen

Winst en verlies voor de selectie

Hoewel het een prachtig sportweekend was om thuis op de bank te kijken naar het schaatsen, schoten de Liwwadders toch in hun blauw-zwarte tenues om het op te nemen tegen een altijd taaie ploeg: Harkema (1 & 2).

Harkema 2 – Pallas ’08 2
Zoals gewend mocht het tweede beginnen en na een goede warming-up stonden zij klaar om te starten. Martin was terug van zijn blessure en stond dan ook paraat in de basis! Het feit dat Martin weer van de partij was, was ook ongeveer het enige positieve van de gehele wedstrijd. Laten we het er op houden dat het tweede een collectieve offday had.
Pallas begon echter wel scherp. Een 0-2 tussenstand was een fijn begin. ‘Was’, u leest het goed.. Harkema werd snel wakker en zorgde voor veel tegenstand. Dit resulteerde in een wedstrijd vol duels en vol persoonlijke fouten. Helaas kon Pallas weinig betekenen tegen de hoeveelheid strafworpen voor de tegenpartij. Mede het totaal van 8 strafworpen tegen zorgde voor een 19-14 eindstand, wat zorgde voor teleurgestelde gezichten.

Harkema 1 – Pallas ’08 1
De energie van Pallas ’08 1 straalde er echter vanaf en zorgde dat die teleurgestelde gezichten gauw begonnen te juichen. Want wat een wedstrijd! Daar waar bij Pallas ’08 2 de strafworpen het deden vloog bij Pallas ’08 1 het ene na het andere afstandschot door het gat van de korf! En wel, in het voordeel van Pallas. Een scheidsrechter die lekker door floot hield het tempo in de wedstrijd hoog waardoor het spelletje mooi heen en weer bleef gaan. Ruststand: 8-15, comfortabel! De tweede helft verliep vlekkeloos en de club uit Leeuwarden wist een mooi gat te houden. De eindstand van 19-26 is dan ook welverdiend!

Er staan nu een paar vrije weekenden op de planning waarin er volop geskied en gezond gaat worden door een aantal selectieleden. Aan hen een hele fijne vakantie en we hopen u 2 maart weer te zien, dan neemt Pallas ’08 2 het op tegen De Hoeve/ Due Amici Fitness 3.

Deel dit bericht
Uitgelicht: