Loading...
Nieuws

De Grote Club Actie is begonnen!

De Grote Club Actie is begonnen! Het streven is dat ieder lid minimaal 3 loten verkoopt. Meer mag natuurlijk altijd en er zijn leuke prijzen te verdienen voor de topverkopers. Er zijn dit jaar ook superloten te koop. Voor meer informatie daarover kun je terecht bij de sponsor/actiecommissie.

De boekjes zijn uitgedeeld. Heb je al veel loten verkocht en is hierdoor je boekje vol? Vraag naar een nieuw boekje zodat je nog meer loten kunt verkopen. Op de bar of op de bijzettafel in de kantine staat onze schatkist, jullie mogen de boekjes hierin doen (deze wordt regelmatig geleegd). Onze doel is om dit jaar meer op te halen dan vorig jaar. Vorig jaar was de opbrengst € 1.682. Doe je best!! En voor de drie beste jeugdverkopers hebben we een mooie prijs!

Dit jaar gaan we ook superloten verkopen, wat houdt dat in? Een superlot zijn 50 loten in één. Deze kan ieder kopen, maar wij concentreren ons met name op ondernemers. Ken je een ondernemer die wel interesse heeft in zo’n superlot, trek Wouter v/d Molen of Mitchel Lamsma aan de mouw voor nog meer informatie of voor een superlot. Succes!!

Wil je je loten online kopen klik dan op de op de link en vervolgens op steun ons. Vul je gegevens in en bevestig jouw aankoop. http://toolbox.clubactie.nl/actie/LKVPallas08

Deel dit bericht
Uitgelicht: