De selectie van Pallas’08 ontvangt de selectie van Elko

Pallas - Elko

Pallas ’08 2 – Elko 2
Pallas ’08 2 speelde afgelopen zaterdag voor de derde keer op rij een sterke wedstrijd. Het was een bijzondere wedstrijd voor Sebastiaan die zijn laatste thuiswedstrijd voor de selectie speelde. Hij was er dan ook op gebrand om een goede wedstrijd te spelen en hij was degene die de eerste twee doelpunten op zijn naam zette. Binnen een korte tijd bouwde Pallas ’08 2 de score uit naar 7-2, met inmiddels het vierde doelpunt voor Sebastiaan. In de eerste helft wist Elko slechts 3 doelpunten te scoren. Naast de goede aanvallen werd er deze wedstrijd ook zeer goed verdedigd.
In de tweede helft bood Elko meer weerstand en verdubbelde ze hun eigen scoorde snel naar 6 doelpunten. Erg spannend werd het echter niet meer toen Pallas ’08 2 een gat sloeg van 10 doelpunten en met 17-7 voorstond. De wisselspelers Thomas en Maaike werden ook nog in het veld gebracht en het vak zorgde ervoor dat zij direct in stelling gebracht werden zodat ze beiden een doelpunt mee konden pakken. Eindstand: 22-8.

Pallas ’08 1 – Elko 1
Het eerste van Pallas begon goed, met na zeven seconden een doelpunt van José. Snel daarop maakte Elko de 1-1 . Op basis van de eerste 5 minuten leek het erop dat dit een erg spannende pot zou gaan worden. Al snel werd echter duidelijk dat het eerste van Elko erg zuiver schoot en liepen ze uit naar een comfortabele voorsprong van 8-16.
De tweede helft stapte Pallas met opgeheven hoofd het veld in met als doel alsnog de winst te pakken. Er werd gevochten en goede kansen werden gecreëerd. Pallas kwam terug op een gat van 5 punten met nog 15 minuten te spelen. Alles was nog mogelijk! Helaas werden de doelpogingen van Pallas net niet vaak succesvol afgerond en was Elko nog steeds trefzeker. Sebastiaan, die net na de rust ingezet werd, wist nog twee keer te scoren. Maar ook deze doelpunten konden het gat niet verkleinen. Pallas wist in totaal 20 doelpunten te maken maar kon Elko niet kloppen die deze wedstrijd als winnaar van het veld af stapte. Eindstand: 20-26.

Volgende week speelt Pallas de laatste wedstrijd van het seizoen in Emmen tegen EKC 2000.