Een wisselend resultaat

Pallas '08 1 - TFS 1

Pallas ’08 1 – TFS 1
Nog voordat de tegenstander er was, arriveerde Pallas ’08 1 op het complex van TFS. Onder het genot van mooi weer werd er voorbereid op de wedstrijd. Vanaf het begin ging de score gelijk op. Al snel keek Pallas ’08 1 tegen een achterstand aan, maar reageerde de aanval van Pallas hier meteen op door mee te scoren. Dit zou ook het beeld zijn van de hele wedstrijd. Beide teams komen niet los en over en weer wordt er gescoord. Het was rust met een stand van 7-6. Het verschil liep op na de rust. Doormiddel van wissels wist Pallas ’08 1 op een gaatje te komen van 11-14. Met nog een kwartier te spelen was het aan Pallas om deze voorsprong vast te houden en uit te breiden. In de laatste minuten van de wedstrijd was het TFS dat gevaarlijk terugkwam tot 13-14. Met deze stand werd er de laatste minuut van de wedstrijd ingegaan. Door goed rust te houden en een goede rebound neer te zetten
trok Pallas 1 de wedstrijd naar zich toe!
Deze overwinning betekent dat Pallas de eerste twee wedstrijden gewonnen heeft en daarom aan kop gaat in de poule. Volgende week zal er gestreden worden voor de overwinning op onze stadgenoten!

Pallas ’08 2 – De Wâlden 4
Langzaam verzamelde het tweede zich voor een uitwedstrijd in De Wâlden. Een aantal teamleden en supporters kwam met de fiets, sommige met de auto vanuit Dalsheim en anderen vanuit de wedstrijd van het eerste. Vandaag stond de wedstrijd De Wâlden 4 tegen Pallas ’08 2 op het programma Met een lekker zonnetje hield Bea haar woord in het gras. De wedstrijd begon mooi gelijk op. Direct stuurde Bea erop aan dat we beter in positie konden spelen, want de altijd lastige heren van De Wâlden begonnen meteen te hangen. Na een schot werd de bal daardoor meteen gestolen door de tegenpartij. Mede dankzij de vlugge aansturing werden er goede kansen gecreëerd en stond iedereen op de goede plek. Mooie acties werden gemaakt en we konden stellen dat er een mooie eerste helft op de kaart was gezet. In de tweede helft liep het helaas minder goed en vielen de doelpunten niet. De Wâlden wist hierdoor een gat te slaan. De wedstrijd was gespeeld en Pallas verloor helaas de strijd met 16-11.