Loading...
Wedstrijdverslagen

Goed Begin Van Het Zaalseizoen

Na een spannend slot van het veldseizoen, waarbij het eerste team handhaving heeft afgedwongen met een nagelbijtend gelijkspel bij kv Leeuwarden, is Pallas’08 sterk begonnen in de zaal. De oefencampagne tegen It Fean en De Wâlden lieten al zien dat de selectie over genoeg kwaliteit beschikt om goede resultaten neer te zetten.

In de competitie zette het eerste team dit voort met een knap gelijkspel tegen Udiros/Kinea en een overtuigende overwinning tegen DWA/Argo. De spelers zijn gebrand om deze trend door te zetten en bovenin mee te blijven doen! De volgende horde voor de selectie zal in Surhuizum genomen moeten worden in de uitwedstrijd tegen DTS. Aansluitend zal in de volgende thuiswedstrijd tegen Emmeloord voor de punten gestreden moeten worden, wat ongetwijfeld weer een taaie wedstrijd zal gaan worden!

Het tweede van Pallas’08/thebagstore.nl hoeft ook niet ontevreden te zijn met het start van het zaalseizoen. Er werd sterk gespeeld tegen Udiros/Kinea maar helaas verloren en er werd slecht gespeeld tegen DWA/Argo maar gelukkig gewonnen. Er valt soms geen peil te trekken op dit team. Maarja punten, plezier en pils daar gaat het om. Positief om te benoemen is dat Anne en Geanne uit de ziekenboeg zijn geklommen en weer kunnen aansluiten bij de selectie. Ook zijn Mark en Mirte tegenwoordig te bewonderen in het tweede van Pallas’08, Mirte speelde het veldseizoen in het derde en Mark was eventjes wat anders aan het doen.

De toppers van het 3e en 4e moeten de draai nog vinden in het zaalseizoen aangezien de eerste wedstrijden helaas werden verloren. Dit is ook niet zo vreemd omdat deze teams een mix zijn van Pallas,- en Wêz Warberspelers, dus dat zal vooral wennen zijn. De druk op coach Redmar zal echter toenemen en er moeten punten gepakt worden de komende wedstrijden. Witte zakdoekjes vanaf de tribunes kunnen anders niet uitblijven.

De Midwekers zijn over het algemeen de trots van de vereniging en dat bewees de Midweek 2 met winst in de derby tegen kv Leeuwarden. Echter werd er daarna kansloos verloren van Altijd Kwiek maar vervolgens werd er gelukkig weer gewonnen van OKO/BIES. De helden van het eerste Midweek team hebben een moeizamere start, er werd helaas twee keer verloren. Eerste van de geelrode Flamingo’s en daarna van Altijd Kwiek, waarbij we kunnen zeggen dat het niet aan de scheidsrechter lag.

Over helden gesproken; de A1 hebben hun eerste wedstrijd gewonnen tegen Emmeloord, een krappe zegen maar het is wel twee punten waard. Meer positief nieuws is dat er een nieuwe heer bij is gekomen. Luca versterkt de junioren en komt over van Dalto, welkom bij de club Luca!

Ook de B’s hebben hun eerste wedstrijd gewonnen, zij waren veel te sterk voor DTS en dus goed voorbeeld voor de selectie aankomend weekend.

De C’s hebben hard gestreden maar het was niet genoeg om te winnen van kv Leeuwarden, volgende keer gaan ze er weer voor!

Last but not least hebben de E’s ook hun wedstrijd gewonnen, in een spannende wedstrijd heb zij net gewonnen van It Fean, wat een geweldenaars!

Deel dit bericht
Uitgelicht: