Het was een mooie middag

Pallas '08 - KV Leeuwarden

Op een heerlijke nazomer zaterdag mocht de Pallas ’08 selectie aantreden tegen Harich 2 en KV Leeuwarden 1. Aan het weer zal het deze middag in ieder geval niet liggen, perfect korfbalweer met een zonnetje erbij.

Pallas ’08 2 – Harich 2
Pallas ’08 2 opende het bal tegen Harich. En wat een bal was het! Er werd in de eerste helft geen spaan heel gelaten van de tegenstander. Het spel was geweldig om naar te kijken, en nog belangrijker de kansen werden afgerond. Martin was lekker op dreef met heerlijke doelpuntjes, maar eigenlijk was iedereen lekker scherp. Aanvallend kon Harich ook geen potten breken en een paar gemiste strafworpen hielpen hier ook niet bij. Er werd gerust met een 13-4 tussenstand.

In de tweede helft kon Pallas heel makkelijk de wedstrijd over de streep trekken. De score liep helaas terug maar het is nooit meer spannend geworden. Een leuk detail is dat Brian zijn debuut maakte in de selectie, hij deed dit prima, complimenten! De eindstand was 17 – 10

Pallas ’08 1 – KV Leeuwarden 1
Pallas ’08 1 mocht aantreden tegen KV Leeuwarden 1. Het was vanaf de eerste minuut duidelijk dat de punten in Leeuwarden zouden blijven ;-). Pallas liep vrij vlot weg van KV Leeuwarden door goed te schieten en geduldig te spelen, KV Leeuwarden hielp mee door veel kansen te missen. Pallas had een overwicht maar wist dit na de goede beginfase niet uit te drukken in de score. KV Leeuwarden kon hierdoor aan het vinkentouw blijven hangen.

Pas in de tweede helft kon dit touw worden doorgesneden. Helaas was het niet de aantrekkelijke wedstrijd waar iedereen op hoopte, uiteindelijk ging de wedstrijd als een nachtkaars uit. Echter was er nog wel een hoogtepuntje van Tom die zijn atletische lichaam inzette om een fraaie doorloopbal te scoren. De eindstand was 15 – 10.