Pallas ’08 2 speelt zich veilig!

Heerenveen 3 - Pallas '08 2

Pallas ’08 2 speelde afgelopen zaterdag in de hitte vanaf minuut één een zeer sterke wedstrijd op het veld van de koploper Heerenveen. Ondanks twee snelle doelpunten die Heerenveen in de eerste minuut maakte, bood Pallas gelijk weerstand tegen de, op dat moment, nummer 1 van de competitie. Direct wist Pallas de score gelijk te trekken en kon het een echte wedstrijd worden, iets waar Heerenveen waarschijnlijk niet op had gerekend. De eerste helft werd in de hitte zonder time-outs, drinkpauzes of wissels tot een 10-10 gelijkspel gebracht.

De tweede helft kon Heerenveen iets minder weerstand bieden en werden er in de eerste tien minuten met name éénschots-aanvallen gerealiseerd, dankzij de sterke rebounders van Pallas ’08. De trainers van Pallas ’08 kregen in de gaten dat het tijd werd voor een aantal wissels. Zo konden de frisse Jorrit, Zoë en opgefriste Martin de oververhitte Heerenveen’ers met omdraai- en doorloopballen om de oren vliegen. Zo liep Pallas ’08 uit naar een 15-20 voorsprong met nog maar een paar minuten te spelen. Pallas ’08 hield het hoofd koel en speelde de wedstrijd rustig uit met een eindstand van 17-21. Dit resultaat in combinatie met de resultaten van de andere teams uit de competitie hebben er toe geleid dat Pallas ’08 2 zich veilig gespeeld heeft in de 2e klasse!!