Loading...
Wedstrijdverslagen

Pallas weer onderuit in uitwedstrijd

LKV Pallas'08 - Leeuwarden - Korfbal

Afgelopen weekend stond voor Pallas ’08 een uitwedstrijd op de programma in Bolsward tegen Westergo. In de Camminghahal was Westergo niet opgewassen tegen de schotkracht van de Leeuwarder brigade. Dit keer zal de wedstrijd heel anders verlopen…

Van tevoren wisten de trainer en spelers dat Westergo aan een goede reeks bezig is en dat zij zich op een aantal posities hebben versterkt, we moesten vandaag optimaal gefocust zijn om te winnen van de geelhemden. Direct wist Westergo de score te openen en een gat van 3 punten te maken. Daarna leek Pallas wakker geschud te zijn en kwamen ze beter in de wedstrijd. Het leidde zelfs tot de eerste voorsprong voor de bezoekers uit Leeuwarden, 5-6. Vervolgens liet Westergo zien over veel schot en reboundkracht te beschikken en liepen ze langzaam maar zeker uit tot een 15-10 ruststand.

De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste, Pallas was verdedigend niet optimaal gefocust en Westergo maakte hier dankbaar gebruik van. De vanuit geel-zwart oogpunt aantrekkelijke wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten bij een 28-19 eindstand.

Komende week zal er weer hard getraind moeten worden om weer eens 2 punten te pakken tegen NQL.

Deel dit bericht
Uitgelicht: