Pallas’08 1 – DTS 1

Pallas'08 1 - DTS 1

Op een prachtige nazomermiddag in september was het al vroeg in de competitie tijd voor een belangrijke pot om bovenin mee te blijven doen. DTS uit Surhuizum was de bezoeker van de middag en dat zou op papier een lastige partij worden. Net als Pallas had DTS (net als Invicta) namelijk beide wedstrijden gewonnen, dus het was erop of eronder!

Na de fotoshoot voor de nieuwe teamfoto en de warming-up betraden de teams het veld. Het begin van de wedstrijd leek dit een enorm spannende pot te worden, want tot aan de 3-3 ging het gelijk op. Hierna zette Pallas de turbo aan en vlogen de ballen een voor een om de oren van DTS en liep Pallas uit tot 15-5. Met die comfortabele voorsprong gingen de ploegen de rust in.

Door de turbo die in de eerste helft ingezet was, miste Pallas na rust de kracht en afronding om nog zo’n helft neer te zetten. Gelukkig was ook DTS niet heel doeltreffend meer en uiteindelijk floot de scheids af bij een stand van 20-12. Mooi detail: Timo uit de A1 kwam 3 minuten voor tijd in het veld en knalde zijn eerste en enige schot er prachtig in!

Door deze winst van Pallas blijft de eerste plek behouden!

Volgende week mag het eerste team zich opmaken voor een pot op het grasveld in Spannum.