Loading...
Wedstrijdverslagen

Pallas’08/thebagstore.nl moet knallen in 2024!

Voor het eerste van Pallas was het duidelijk dat er weer gestreden moest worden voor elk punt. In een zeer gewaagde poule kan van iedere ploeg gewonnen worden maar ook verloren. Na een sterk begin met twee overwinningen en één gelijkspel heeft het eerste dit niet doorgezet. Er werd verloren van Emmeloord, Sparta en DTG waardoor de onderste regionen van de poule nog zichtbaar zijn. De ploeg van Jorrit Ellens was in de drie wedstrijden niet sterk genoeg om het jaar positief te eindigen. Positieve noot is wel dat de Pallas sterk terugkwam van grote achterstand tegen DTG. Nu moet het team zich herpakken want sterke tegenstanders staan op het programma: Zaterdag 13 januari wacht koploper It Fean, een zeer belangrijke wedstrijd om de bovensten plekken weer in het zicht te krijgen. Tegen It Fean werd alvorens het zaalseizoen geoefend en hiervan verloor Pallas maar nipt, dus er zijn genoeg kansen. Daarna is er weer een uitwedstrijd tegen de nummer 2 van de poule, Udiros/Kinea is dan de tegenstander. De eerst volgende thuiswedstrijd is zaterdag 27 januari tegen DWA/AGRO en de steun van het publiek is dan zeker nodig! Alvorens het gehele circus weer losbarst zal er worden geoefend in Holwerd aan Zee, de coach doet er een beetje geheimzinnig over wie de tegenstander is maar wij vermoeden De Tinnen Leppel.

Het tweede van Pallas bevindt zich in de middenmoot van de poule, er werd gewonnen van Emmeloord en DTG en helaas verloren van Sparta. De wedstrijden die verloren worden door het tweede zijn niet kansloos, dus voor het team van Allard Steenstra zijn er zeker nog mogelijkheden om een paar plaatsen te stijgen in de poule. Dat kan perfect tegen It Fean, deze ploeg staat in punten gelijk met het tweede.

Het derde en het vierde van Pallas moet de punten vooral in 2024 pakken, de ploegen van coach Redmar Bijma hebben er nog niet veel gepakt. Het vierde heeft zijn eerste overwinning behaald tegen De Granaet, het derde wacht nog op de eerste overwinning maar dat kan niet lang uitblijven. Midweek 1 heeft niet de leukste start van het zaalseizoen meegemaakt, alle vier de wedstrijden werden helaas verloren. Midweek 2 staat daarentegen op de eerste plaats van hun poule met nog wedstrijd minder gespeeld, ga zo door!

De A’s hebben nog niet veel wedstijden gespeeld door alle ongemakken van dien maar doen het zeker niet onverdienstelijk in de zaal. Twee overwinningen en éénverliespartij is zeker niet slecht, als de inhaalpotten ook goed worden afgesloten is er misschien iets moois in het verschiet. De B’s van Pallas gaan als een trein in de zaal en staan na vier overwinningen bovenaan in de poule. Het is wel spannend, Invicta en Oerterp volgen de ploeg van Harm op de hielen. De eerst volgende wedstrijd van de B’s is ook tegen Oerterp. De C’s begonnen net lekker op stoom te raken voor kerst, er werden goede overwinningen behaald op Veenwouden en De Granaet waardoor ze de C’s in de middenmoot staan. De E’s van Pallas doen het ook lekker en staan op de tweede plek net achter Wêz Warber waardoor van alles nog mogelijk is. 

Voor iedereen die dit leest, maar ook zeker niet leest, een geweldig 2024 gewenst!

Deel dit bericht
Uitgelicht: