Loading...
Wedstrijdverslagen

2 punten en wat pizza’s voor de selectie

Pallas ’08 2 – Udiros 2

Udiros, de tegenstander waar Pallas ’08 2 al eerder tegen had gestaan, werd dit keer ontvangen in de Cammingahal. Daar waar het pijnlijke verlies de start was van de zaalcompetitie, wist Pallas ’08 2 deze zaterdag wat hen te doen stond! Winnen!

Pallas wist een voorsprong te behouden, hoewel Udiros het behoorlijk lastig maakte. Het felle verdedigen van de partij maakte het voor de aanval van Pallas moeilijk om de focus te behouden. Toch ging Pallas met een voorsprong de rust in.

De mandarijntjes van Bea kwamen tevoorschijn en men ging met goede moed de zaal weer in. Helaas glipte een overwinning toch uit de handen van Pallas ’08 2, door een paar klappers van de kant van Udiros welke niet gecompenseerd konden worden in het aanvalsvak. Na een spannende slotfase werd het 16-17 in het voordeel van Udiros.

Pallas ’08 1 – Spannum 1

Pallas ’08 1 maakte zich vervolgens op voor een wedstrijd tegen Spannum 1, een club waar tegen het de vorige keer niet makkelijk was. Ook voor Pallas ’08 1 was het verlies tegen Spannum de start van dit zaalseizoen, tijd voor revanche!

Zo gezegd, zo gedaan. De doelpunten en de gepersonaliseerde ‘goaltunes’ vlogen om de oren van de spannummers. Spannend was het niet, maar het was heerlijk om te spelen of als toeschouwer te bekijken.

Het aantal doelpunten gaf coach Martin wat ruimte om ook wat wissels van het tweede in te zetten en hen een debut te laten maken in het eerste.
Met een eindstand van 28-13 was dit een prachtige overwinning!

De avond werd voortgezet bij de pizzaria, waar voor sommigen Dry January werd afgesloten door een borrel (of meer)!

Deel dit bericht
Uitgelicht: