Loading...
Wedstrijdverslagen

Pallas B2 strijd voor kampioenschap.

Op 9 maart in de vroege ochtend mocht de B2 aantreden tegen Invicta B2 in Kollum. Pallas kon bij deze pot kampioen worden zolang er maar minstens 1 punt mee naar huis werd genomen. Invicta, die nog maar 1 pot verloren hadden dit seizoen, zagen ook nog een pad naar het kampioenschap en waren dus ook niet van plan zich gewonnen te geven. Zoals altijd werd de B2 aangevuld met wissels, ditmaal waren dat Feline en Mette uit de C2 en Elise en Evelien uit de A’s.

De wedstrijd begon spannend en geen van de beiden kanten wou ruimte geven. Invicta stond pal op de ballijn te verdedigen en dwong Pallas dan ook om voor elke paas en schotkans hard te werken. Gelukkig liet Pallas zich hierdoor niet gek maken en kwamen de doelpunten wel. Om en om werd er gescoord tot dat de eerste helft werd afgefloten met een 4-4 stand.

In de pauze werden de koppen bij elkaar gestoken en Pallas kwam uit de kleedkamer direct goed van start. Nog even dacht Invicta door te spelen zoals in de eerste helft en werd er nog om en om naar de 5-5 gespeeld.

Toen begonnen de doelpunten aan de Pallas kant meer en meer te vallen. 5-6. 5-7. Het kampioenschap hing in de lucht en was binnen bereik. Na de 5-8 probeerde Invicta nog een laatste gooi naar de winst te doen en zette ze nog even aan. Pallas B2 was gelukkig niet van plan dit toe te laten en bleef rustig doorspelen tot aan het einde van de wedstrijd.

Met een eindstand van 8-10 claimt de B2 het kampioenschap bij deze uitwedstrijd in Kollum. Achteraf is er natuurlijk een feestje gevierd. Volgende week speelt de B2 nog een keer in de zaal. Het kampioenschap is binnen maar ongeslagen kampioen is nog steeds mogelijk. Ontzettend bedankt aan alle invallers die mee waren deze wedstrijd en die mee waren dit seizoen. Zonder jullie was dit kampioenschap niet mogelijk geweest.

Deel dit bericht
Uitgelicht: