Loading...
Wedstrijdverslagen

Pallas-WWF 3 scoort, scoort en scoort nog even door

Het 3e van Pallas-WWF moest op zaterdag 2 maart, na een heerlijke overwinning van het eerste, laten zien dat ook zij het korfbalspelletje goed onder de knie hadden. Net vers van zijn eigen wedstrijd begon de coach, Redmar, met een paar insererende woorden een wedstrijd die hij niet snel zal vergeten. Het 3e van Joure kwam in de Cammingahal zoeken naar de punten. Bij de uitwedstrijd hadden zij net, met een stand van 17-15, van ons 3e weten te winnen en ze waren ook van plan dat deze zaterdag weer te doen.

Hier was ons 3e het niet mee eens en liet dit dan ook duidelijk blijken. Het ene doelpunt naar het andere viel aan de kant van Pallas-WWF. Naar een seizoen waarin veel wedstrijden net een doelpuntje te weinig werd gescoord besloot het 3e het hier allemaal weer goed te maken en hoewel Joure ook wel een doelpuntje tussendoor wist te scoren was het bij rust al wel duidelijk dat ons 3e de overmacht had vandaag.

De grote vraag was alleen nog met hoeveel punten Pallas-WWF genoegen zou nemen. De 15 die bij de vorige wedstrijd was gescoord werd in de 2de helft gauw gepasseerd en ook bij de 20 had Pallas-WWF de rem er nog niet op. Bij de 25 begon de klok toch wel richting zijn einde aan te lopen maar de spelers van het 3e waren niet te stoppen.

Met een uiteindelijke eindstand van 28-11 mag Pallas-WWF gerust spreken van een welverdiende overwinning.