Pallas-WWF 4 verdedigt tot de laatste minuut tegen de Graneat

Als laatste op het programma mocht het 4de van Pallas-WWF de supportersdag van 2 maart afsluiten. De Granaet 4 kwam zoeken naar wraak nadat zij hun thuiswedstrijd tegen Pallas-WWF met 11-13 verloren hadden. Dit werd hun gelukkig goed moeilijk gemaakt door Pallas-WWF.

De verdediging bij beide teams stond sterk in de benen en doelpunten waren dan ook lastig om te vinden. Met een rusttand van 2-4 leek de wedstrijd nog alle kanten op te kunnen gaan. Na de rust schoot Pallas-WWF direct de 3-4 erin en de gelijkmaker leek niet ver weg.

Het volgende kwartier was gevuld met een verdediging van Pallas-WWF die kans na kans van de Granaet tegenhield. Er werden ballen links en rechts onderschept en als de Granaet toch tot schot kwam lande hij altijd in de handen van Pallas-WWF.

De aanviel moest ook blijven strijden als leeuwen want ook de Granaet had hun sterkste verdedigers meegenomen. De kansen kwamen, maar wouden er helaas net niet in. Toen met nog 12 minuten te gaan de Graneat toch de 3-5 wist te scoren was het gat in de korf gevonden en gingen de doelpunten er snel in. Na een goed gevochten strijd moest Pallas-WWF het veld met 5-9 verlaten.

Volgende week speelt Pallas/WWF 4 om 18:30 in Holwerd tegen DTL 3