Loading...
Wedstrijdverslagen

Pallas-WWF B2 opent supportersdag met een overwinning!

Het was de B2 die bij de supportersdag van Pallas op zaterdag 2 maart als eerste in het blauw zwart mocht verschijnen op het veld. Met Lotte geblesseerd en Nathan die door het A team was meegenomen stonden er vier van de basis spelers in het veld. Anna, Esmee, Benthe en Elyssa werden gelukkig niet aan hun lot overgelaten en kon rekenen op de hulp van de, uit de B1 gevraagde, Julia, Hidde, Hessel, Fardau, Cylia en Fere. Zo stond er toch weer een volwaardig B team tegenover de uit Dokkum gekomen de Graneat B2.

De wedstrijd begon spannend met wat doelpunten over en weer. De B2 spelers moesten even aan elkaar wennen maar richting de rust was deze gewenning compleet en begonnen de doelpunten vooral aan de kant van Pallas te vallen. Met een ruststand van 4-2 was de wedstrijd nog niet gespeeld. Na de rust kwam Pallas-WWF B2 weer sterk uit de startblokken en maakte het gat met twee doelpuntjes groter naar 6-2. Maar de Graneat was niet van plan over zich heen te laten lopen en legde er zelf ook snel weer 2 doelpuntjes. Hiernaar was Pallas gelukkig niet meer te stoppen en het ene doelpunt na het andere viel erin onder het gejuich van het steeds groter wordende publiek. Hoewel de Graneat ook nog ergens tussendoor een puntje wist te vinden was het Pallas die met een stand van 12-5 met de welverdiende overwinning aan de haal ging.

De spelers van B1 die meespeelden worden hartelijk bedankt voor hun harde werk tijdens deze wedstrijd.