Pallas/WWF A1 wint doelpuntrijke wedstrijd

Na 2 gelijke spelen tegen Mid-Fryslân en Harich moest er toch weer eens gewonnen worden door de A1 van Pallas, en dat moest nu gebeuren. De eerdere winst in Nieuwehorne (5-6), iets wat de selectie niet kan zeggen, wist Pallas dat ze beter waren dan Udiros.

Rond de klok van twee floot scheidsrechter Harm Jager in voor de wedstrijd. Na even mekaar zoeken kwam daar in de 5e minuut van Hannah, waarna Steijn en Luca al snel volgde met allebei een verkapte doorloopbal. Zo was de stand na een kwartiertje 3-0 voor Pallas.

Pallas A1 stoomde door, Evelien bracht de stand op 4-0 met een hele mooie doorloopbal, nog geen minuut later kreeg Elise een meevallertje omdat Harm naar de stip wees. Elise nam de strafworp en de bal rolde over het randje van de korf heen, en ja, ook die tellen gewoon. Met weer een actie naar binnen gooide Hannah haar 2e er in en bracht zo de voorsprong op een comfortabele 6-0. Vlak voor rust kreeg Udiros het voor mekaar om terug te komen tot 6-3. Maar Pallas heeft Steijn Jacobs, die legde met een mooi en rustig schot de 7-3 er in.

Direct, 30 seconden na de rust gooide Steijn een mooi uitgevoerde doorloopbal er in.
Waar Pallas dacht los te zijn bleek dat toch niet het geval, Udiros kwam weer terug tot 8-5.
Toen stond Pallas weer op! 2 mooie schoten van Lyan en Jeffrey maakten de stand 10-5, en toen, Jeffrey kreeg een strafworp. Vorige keer miste hij de winnende strafworp tegen Harich, coach Martijn Weerman dacht nog even aan wisselen maar hij had het vertrouwen er in dat Jeffrey deze er in gooide.
En jahoor Jeffrey gooit de bal er in.

Toen kwamen de wissels Julia en Cylia er in, deze twee helden hadden al met de B1 tegen CSL gespeelt en nu mochten ze nog een keer met de A1 mee doen, Helden.
Cylia gooide er zelfs nog 2 schoten in!

De A1 van Pallas/WWF wint uiteindelijk vrij gemakkelijk deze doelpuntrijke wedstrijd MET 14-8 van Udiros A1.
Volgende week speelt Pallas/WWF A1 in Balk tegen Harich om 14:10